vegetables

Vihannekset ovat Monet terveelliset elintarvikkeet, ne edistävät terveyttä

Oikeus kasviksia

Porkkanamehu ehtymätön lähde vitamiineja

Tuore porkkanamehu on ehtymätön lähde vitamiineja ja kivennäisaineita, ja siksi sen on jatkuvasti juoda ja rajoittamaton määriä tällaisia ​​valtavasti neuvoja ja verkostoitumisen julkaisuja. Ja miltä se todellisuudessa?

Äskettäin porkkanamehu saavuttanut suosiota niin nopeasti, että eri harvinainen ruokasali senkki tai mennä ilman tuoretta porkkana mehua. "Teet mehua?" Yleensä kysyy velvoittamalla nainen, joka istui pöydän vieressä voimakas juicer. "Varmasti, varmasti," puhuvat kaikki fanit terveellistä ruokaa, marssin toimistoon niiden alustat. Todellakin, mitä illallinen ilman lasillisen vastapuristettua porkkanamehu?

Tämä ei ole päivällistä ollenkaan. Mitään hyötyä. Itse asiassa porkkanamehu, varsinkin porkkanamehu tuoreeltaan sisältää kohtuullisen määrän vitamiineja (beta-karoteeni, vitamiini B, D, E, K) ja mineraaleja (kalsium, kalium, magnesium, rauta, koboltti). Porkkana mehu on erittäin hyödyllistä, jotta, normalisoida visio.

porkkanamehu on ehtymätön lähde vitamiinin porkkanamehuMyös porkkanamehu voidaan määrättyjä velvollisuuksia ja P ihosairauksien hoitoon. Mutta en usko, että enemmän juot porkkanamehu, sitä parempi. Nykyään monet julkaisut toimi porkkanamehu kuin todellinen yleislääke kaikkiin sairauksiin, kuten syöpään. Voit helposti löytää suuntiin juoda 3-4 litraa porkkanamehu päivittäin, ja jopa imettäville äideille.

Eli: noudattaa samanlaista suositusta joka tapauksessa mahdotonta. Eikä kyse ole vain siitä, että porkkanamehu hoidettiin heikentävistä sairauksista on aivan toivoton tehtävä. Kuten usein käy, komponentit, jotka tarjoavat hyötyä kaikista elintarvikkeen, voi johtaa erittäin liiallista käyttöä.

Luonnollinen porkkana mehu sisältää runsaasti beetakaroteenia imeytyminen vaatii ponnistuksia osa maksassa. Käytä porkkanamehu suurempia määriä kuin 500 ml päivässä voi johtaa maksasairaus. Nyt yksi törmää usein nuorten tyttöjen kanssa tyypillinen kellertävä iho turvotuksia. Kaikki ne ovat uhreja porkkanamehu.

Kuormitus antamat beeta-karoteeni maksassa, niin vakavia, että paitsi johtaa keltaisuus ja kuolemaan. Onneksi myrkytyksissä kanssa porkkanamehu kuolemaan johtavissa ovat harvinaisia. Mutta ole varovainen, koska uhri myrkytys voi olla mikä tahansa.

Hallitsematon käyttö porkkanamehu ja synnynnäinen heikkous maksan, jotka hänen nuoruusvuosinaan, emme voi tietää ja voi helposti johtaa traagisia vaikutuksia terveyteen. Optimaalinen päivittäinen annos tuoretta porkkanamehu on 250 ml. Tämä on riittävä ehkäisyyn beriberi. Suurin hyväksyttävä päiväsaanti porkkanamehu on 500 ml, eikä 3-4 litraa!

porkkanamehu, porkkanat, vitamiini mehua