vegetables

Vihannekset ovat Monet terveelliset elintarvikkeet, ne edistävät terveyttä

Oikeus kasviksia

Myönteistä ominaisuuksia selleri

Tuskin yksittäinen henkilö, joka ei kuule terveys ominaisuudet selleri, Hippokrates itse viittasi tähän yrtti ruokakomero terveydelle. Tänään, naaras sivuston JustLady puhua tästä maukasta ja terveellistä tuote, joka on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa.  Lääkkeet ominaisuuksia selleri tunnettiin antiikin aikana. Homeland selleri on välimerellinen, joka antoi maailmalle ja on monivuotinen nurmikasvien kasvi.

Tänään selleri levinnyt eri puolille maailmaa, Amerikassa, Intiassa, Aasiassa, Afrikassa, löydät villi muotoja tämä kasvi.  Viljeleminen selleri alkoi kauan sitten, ammoisina aikoina. Kreikassa antiikin Roomassa käytettiin syömään juuria selleri, niin että he mehukasta eikä kuivaa alle paahtavan auringon, ne ovat kasvaneet erikoistekniikkaa, nukahtaminen kaikki maan täysin petioles.

Kreikkalaiset kutsuivat selleri "Moon kasvi," ilmeisesti hänen rakkautensa kostea, viileä elinympäristöjä.  Egyptissä, selleri ympäröi erityinen kunnioitusta. Sitä käytettiin rituaali koristelu haudassaan hautaaminen, valmistettiin erityinen muistoateria. Myös Venäjällä, selleri alunperin koristella kukka, ja vain in the 19th century, ihmiset ovat huomanneet hyötyä tämän upean puutarhan kasveja.

En tiedä mitä vauhtia kyseisille järjestely, tai lääkärit paljastaa  terapeuttisia ominaisuuksia selleri, tai muoti kaikille tuntematon, mutta Venäjä on vähitellen tottunut eksoottinen tuote ominainen tuoksu ja mausteinen maku.  Lääkkeen ominaisuudet selleri ei enää kyseenalaistettu. Selleri ei ole nirso hoitoon ja pitää hyödyllisiä ominaisuuksia koko vuoden.

Selleri on universaali - käytettävät elintarvikkeet juurilleen, varret ja lehdet. Se on valmistettu mehu, mausteita, koristeeksi ja salaatteja, se sisältää paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Selleri lisää vastustuskykyä tartuntatauteja, auttaa taistelemaan tulehdus ylempien ja alempien hengitysteiden ärsytystä.

C-vitamiini sisältyvät varret tämän kasvin, normalisoi verenpainetta, vahvistaa seinät verisuonten ja auttaa palauttamaan liikkeeseen. Kalsium, magnesium, kloori ja rauta normalisoida immuunijärjestelmää, lisätä hemoglobiini veressä. Natrium ja kalium vakauttaa neste-ja elektrolyyttitasapainon, päättele ylimääräisen nesteen kehosta ja vähentää turvotusta.

Selleri on runsaasti kuitua, joka auttaa ruoansulatusta, puhdistaa kaksoispiste toksiineja, suurentaa mahan eritystä. Haihtuvien öljyjen selleri, on rauhoittava vaikutus hermostoon, lievittää päänsärkyä ja edistää tuotannon hormoni "ilo" - serotoniinia.  Lääkkeet ominaisuudet selleri eivät rajoitu paljon ravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Selleri - paras ystävä tyttöjen ja kaikille niille, jotka päättivät laihtua. Hän on suosikki tuote ravitsemustieteilijät ja ykkösenä pöydälle ihmisille, jotka huolehtivat oman terveyden. Selleri on paitsi hyödyllinen ja vähäkalorista ruokaa tuote, on - ilmiömäinen tuote. Hänen ruoansulatusta kehomme kuluttaa enemmän energiaa kuin se saa kaloreita ruoansulatusjärjestelmä.

Kaava on ihana, mutta se on tehokas: parhaillaan syöminen selleri, emme rekrytoi, ja laihtua! Ansiosta  Parantavan ominaisuuksia selleri, kehomme puhdas, päästä eroon myrkkyjä, ja näin prosessi jakamiseen rasvaa on voimakkaampaa. Ihosta tulee pehmeä ja joustava, ohut vyötärö, ja hänen silmänsä loistamaan ja on halu toimia. Muuten, aktiivinen harjoittamisesta.

Tiesitkö, että selleri on tunnustettu afrozodiakom?  Resepti taika juomaa, joka täyttää sydämet sijainti ja kaltevuus kehoon, on mainittu kirjoituksissa muinaisten alkemistien. Ei mitään selleri nimeltään "Moon kasvi," hän on salaperäinen ja arvoituksellinen ominaisuuksia, voi sytyttää rakkauden intohimo, lisätä miehekkyys.

Legendan mukaan selleri mehu kulutetaan Tristan ja Isolde, ja juuri tämän kasvin käyttävät velhot parantajat tehdä amuletteja ja rakkautta "prisuh." Lukuisat lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että sisältyvät juuri selleri aktiivisten aineiden parantaa seksuaalista toimintaa ja parantaa osaltaan libido.  Lääkkeet ominaisuudet selleri käyttävät ihmiskunnan kauan sitten.

Meidän ajassamme valmisteet tämän yrtti hoitoon ja estää monia sairauksia. Ne säätelevät toimintaa munuaisissa ja maksassa, normalisoida aineenvaihduntaa, auttaa unihäiriöt. Säännöllinen kulutus selleri ruoka auttaa selviytymään lihavuus, ruuansulatuselimistön sairauksien ja puhdistaa verta.

Selleri mehu määrätä potilaille virtsatiekiviä käytetään lääke allergiat ja nokkosihottuma. Sekoitus selleri mehu porkkana mehua ja voikukan kohtelee anemiaa ja nostaa elinvoimaa.  Eikä siinä kaikki parantavia ominaisuuksia selleri. Yrttiselleri suureksi avuksi sairauksien suun ja ikenien, mustelmilla ja kasvaimia.

Boiled root voi soveltaa palovammoja, ja tuore vihreä selleri, sekoitetaan voisula, erinomainen haavan parantava aine.  Olemme yrittäneet kertoa kaikkia lääkinnällisiä ominaisuuksia, selleri, "Lunar kasvi", tunnettu jo aika Hippokrates. Käytä näitä vinkkejä ja löydä maku tämä epätavallinen, mutta tällainen hyödyllinen tuote.

sairauksien porkkanamehu, selleri ominaisuuksia, selleri mehu, lihavuus ja ruokavalio