vegetables

Vihannekset ovat Monet terveelliset elintarvikkeet, ne edistävät terveyttä

Oikeus kasviksia

Selleri terveys ja hyvinvointi

Juicy rapeita varret ja lehdet, sekä juuresta pyöreä muoto - syö terveyttä ja hyvinvointia. Selleri antaa energiaa, on erittäin välttämätöntä kehon ja on hyvä millään tavalla, on helppo ja miellyttävä. Selleri on kasvi ruokavalio. Kalori Selleri 18 kcal. Lääkärit ja ravitsemusterapeutit kutsua sitä ruokakomero terveyden tuumaa juurille.

Lisäksi kokoonpanosta selleri vitamiineja selleri paljon arvokasta aminohappoja, joka näyttää kehon haitallisia aineita, normalisoida aineenvaihduntaa, uudistaa ihosoluja. Selleri sisältää monia tärkeitä mineraaleja, kuten kaliumia, sinkkiä, kalsiumia, rautaa, fosforia, magnesiumia, C-vitamiinia, B-vitamiinia, PP, E, ja A-vitamiinin ominaisuudet selleri, selleri, kiinalainen lääketiede käytetty lääkkeenä korkeaan verenpaineeseen.

Tutkimukset ovat vahvistaneet läsnäolo selleri aineita, jotka säätelevät verenpainetta. Selleri sisältää C-vitamiinia, joka vaikuttaa immuunijärjestelmään, vahvistaa vastustuskykyä vilustuminen ja tulehdus. Koska sen lääkinnällisiä ominaisuuksia selleri on erittäin hyödyllinen ikäihmisten: se parantaa vesi-suola aineenvaihduntaa, kiinnostavuus positiivinen vaikutus liikalihavuuteen ja neurologiset häiriöt.

Selleri hoidetaan munuaiskivet, kihti, reumatismi, munuaispotilaan. Hoitotarkoituksiin, selleri on hyvä parantaa ruokahalua ja ruoansulatusta, koska diureetti ja rauhoittava. Tätä helpottaa sisältää runsaasti kasvi vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuore selleri on parantavia ominaisuuksia ja sen raaka-muodossa se on hyödyllinen hermostuneisuus, vatsavaivat, reumaa ja lihavuus.

Selleri mehu salaatteja ja mehut tuoretta selleri on erinomainen tapa puhdistaa kehon myrkkyjä. Selleri mehu kuten terveys-rakennus työkalu on vertaansa vailla. Hän on hyvä yksinään tai sekoittaa muiden kasvismehut, mutta se on parasta yhdistää sitä porkkanaa ja persiljaa, tai omena. Sekoitus selleri mehu mehut muiden kasvien antaa hyvä vaikutus avitaminosis.

Selleri terveyden ja hyvinvoinnin ja reumaaerityisen tehokas yhdistelmä niistä mehut: porkkanoita, sokerijuurikkaan, selleri ( 8:03:05), porkkanat, kaali, selleri (1:4-5), porkkanat, selleri, retiisi (08:05:03). Kun neurologiset häiriöt käytön selleri ja porkkana mehua edistää nopeaa elpymistä hermokudoksen. Mehu tuoreita selleri pidetään hyödyllisenä hoidossa virtsatiekiviä, tulehdussairaudet virtsarakon ja virtsateiden.

Selleri mehu lisää elinvoimaa, parantaa ruokahalua, diureetti ja laksatiivinen. Erityisen hyödyllistä juoda hänen lihavia ihmisiä aineenvaihdunnan häiriöt ja väsymys. Ennaltaehkäisy on yleensä riittää 1-2 teelusikallista mehua 3 kertaa päivässä 30 minuuttia ennen ruokailua. Optimaalinen määrä maahanpääsyn - jopa 100 ml päivässä. Selleri kamppailee laskeuman suolat 3-4 g jauhelihaa selleri Kaada 1 litra vettä, vaatimaan 8 tuntia, suodatin.

Take 1 tl 3 kertaa päivässä kamppailee selleri suolaa 1 rkl laskeuman selleri siemeniä Kaada 2 kupillista kiehuvaa vettä ostuzhennoy kiinni 2 tuntia ja suodatetaan. Juo 1 rkl. lusikka 3 kertaa päivässä. Tuoremehua juurista selleri juo 1-2 tl 3 kertaa päivässä 30 minuuttia. ennen syömistä selleri kamppailee reumaa 1 rkl tuoretta selleri root kaada 2 rkl. kiehuvaa vettä ja vaatimaan 04:00 tiiviisti suljetussa astiassa, suodatin.

Take 2 rkl. 3-4 kertaa päivässä 30 minuuttia ennen aterioita reumatismi, kihti, nivelkipu. Voidaan 4 tuntia samassa suhteessa vaatimaan juuret selleri kylmällä vedellä ja juo 1 / 3 cup 3 kertaa päivässä ennen aterioita Selleri kamppailee unettomuus 35 g selleriä tuoksuva Kaada 1 litra kylmää vettä, aikaisemmin keitetty ja ostuzhennoy kiinni 8 tuntia, sitten kantaa. Ota 1 tl 3 kertaa päivässä

Related Posts:
  1. valkosipuli, sipuli

reumatismi, selleri, selleri ominaisuuksia, tuoremehua